Melanie De Biasio eerste naam Boomtown

Boomtown is terug. Van 18 tot en met 22 juli, voor de zestiende keer, vijf dagen lang geweldige concerten in het hart van de stad tijdens de Gentse Feesten. Met Melanie De Biasio presenteert het festival vandaag zijn eerste naam.

Boomtown houdt van de Opera! Het is een magische plek en ze selecteren voor u steeds zorgvuldig de artiesten die er het best tot hun recht komen. Enter Melanie De Biasio. The Independent gaf Blackened Cities, haar laatste worp uit 2016, prompt vijf op vijf sterren. Gilles Peterson noemt het een meesterwerk en De Morgen omschrijft het als sensueel en tegelijkertijd ongrijpbaar, soms dansbaar, dan weer hypnotiserend. Melanie De Biasio maakt haar opwachting op 18 juli.

Info en tickets: www.boomtownfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − zes =