Foo Fighters schrappen Rock Werchter

Foo Fighters hebben zonet hun komst naar Rock Werchter geannuleerd. De band rond Dave Grohl zou er op donderdag 25 juni headlinen.

Het statement van de groep: “Due to injuries sustained in Dave Grohl’s fall from the stage during Foo Fighters’ June 12 show at Ullevi Stadium in Gothenburg, Sweden, doctors have required the cancellation of the remainder of the band’s dates in the UK and Europe. After undergoing surgery Monday, Dave’s full recuperation time is still to be determined. It was previously announced that Foo Fighters’ June 14 appearance at the Pinkpop Festival and June 16 show at the AFG Arena in St. Gallen, Switzerland were cancelled. The following dates have now been cancelled as well: June 19 & 20 – London, UK – Wembley Stadium June 23 – Edinburgh, UK – BT Murrayfield Stadium June 25 – Werchter, Belgium – Festivalpark Werchter June 26 – Glastonbury Festival 2015.”

Over eventuele vervanging is nog niets bekend.

Eerder vandaag raakte ook bekend dat Badbadnotgood niet naar Rock Werchter komt. Zij worden vervangen door Fufanu.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − 14 =