Suikerrock vult affiche Acoustic Stage

Op vrijdag 31 juli zullen acht singer-songwriters het beste van zichzelf geven op het gratis toegankelijke Acoustic Stage op de Hennemarkt tijdens Suikerrock. Het festival selecteerde deze akoestische acts op basis van een wedstrijd.

Met enkel een akoestisch instrument en hun stem zorgen deze fijne artiesten voor een sfeervol optreden, temidden van foodtrucks die samen de gezellige Foodtruck Corner vormen op de Hennemarkt. Liv Bastiaens is één van de winnende acts. Vorig jaar zorgde ze voor een ontroerend moment tijdens Music for Life toen ze een nummer bracht voor haar toen terminaal zieke en inmiddels overleden grootvader. Ook PLAT, Slow Bear, Rain Dog, Alexander Soetewey, Ides Moon, The Sketch en Catch 23 zetten hun beste beentje voor.

De 29ste editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus in het centrum van Tienen met o.a. Sisters Of Mercy, Starsailor, Novastar, Anouk, Charlie Winston, Magnus en Oscar & The Wolf. Info en tickets: www.suikerrock.be.

http://www.suikerrock.be

recent

Einstürzende Neubauten :: Rampen (apm: alien pop music)

Vijftien probeersels. Vijftien live-improvisaties die in de studio opnieuw...

Masters Of The Air

Toen begin deze eeuw Band Of Brothers verscheen, sloeg...

Fontaines D.C. :: Starburster

Fontaines D.C. for the bigger and bolder: vierde album...

Manu Chao

16 april 2024Het Bau-Huis, Sint-Niklaas

Morrissey wilde op de Lokerse Feesten geen paardenworst, Manu...

Civil War

Nog voordat iemand de film gezien had, veroorzaakte Alex...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in