Feest In Het Park komt met Milow, Claptone en Girls In Hawaii

In Oudenaarde krijgt de affiche van Feest In Het Park meer vorm. Na de bevestiging van dEUS enkele weken geleden, komt de organisatie nu met de bevestiging van o.a. Milow, Claptone, Girls In Hawaii en Gangthelabel.

Feest In Het Park heeft nog een lange weg af te leggen voor het zijn affiche helemaal rond heeft, maar het meest recente rijtje bevestigingen telt 11 namen waardoor het programma in een klap toch behoorlijk wat invulling krijgt. Nieuw op de affiche zijn: Milow, Claptone, Girls in Hawaii, Camo & Krooked, Drumsound & Bassline Smith, The Juan Maclean, Protoje & The Indiggnation, Cutty Ranks, Compuphonic, Turbulence en Gangthelabel.

Feest in het Park vindt van 13 t/m 16 augustus aan de vertrouwde Donkvijvers van Oudenaarde. Info en tickets: www.feestinhetpark.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 2 =