Luka Bloom vervolledigt affiche Labadoux

Het Ingelmunsterse Labadoux Festival heeft zijn affiche vervolledigd. Waren het klinkende namen zoals Stef Kamil Carlens, Mooneye, Milow, De Kreuners en Guy Swinnen die tot de vorige lichtingen aankondigen behoorden, dan is het nu Luka Bloom die het laatste slot invult.

Luka Bloom ofwel Barry Moore, is een graag geziene gast op Belgische en Nederlandse podia. Hij bouwde door de jaren heen een bijzonder trouw publiek op. Gewapend met een akoestische gitaar en zijn geweldige stem krijgt Bloom met gemak het rumoerigste publiek muisstil. Zijn liedjes dwingen tot luisteren; zijn werk wordt getypeerd door woorden. Gedragen door melodieën die zijn hart hem ingeeft. Hoewel de Ierse singer-songwriter moederziel alleen op het podium staat, klinkt het soms alsof er een veelvoud aan gitaren hem gezelschap houden.

Labadoux Festival vindt plaats op 1, 2 en 3 mei in Ingelmunster. Info en tickets: www.labadoux.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 + vijf =