Les Ardentes strikt The Charlatans, Temples en BRMC

Was het vorige week nog een en al urban, hiphop en electro wat de klok sloeg bij Les Ardentes, dan is het vandaag aan de rockers om hun hart op te halen. Onder meer Black Rebel Motorcycle Club, The Charlatans en Temples komen in de zomer naar Luik.

Op vrijdag 10 juli krijgt Les Ardentes bezoek van Hanni El Khatib, Temples en Fue! Chatterton. The Charlatans en The Experimental Tropic Blues Band (presents The Belgians) maken hun opwachting een dag later, op zaterdag 11 juli. Black Rebel Motorcycle Club laat zich zien en vooral horen op zondag 12 juli.

Les Ardentes vindt plaats van 9 t/m 12 juli. Eerder bevestigden o.a. Iggy Pop, Oscar & The Wolf, A$AP Rocky, Bonobo, Charlie Winston, The Hives, dEUS, De La Soul & Big Band, Tom McRae, La Roux en Tiny Tempah reeds hun komst. Alle info via www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 + een =