Milow eerste naam bij Genk On Stage

Het gratis stadsfestival Genk On Stage pakt uit met haar eerste naam. Milow sluit de Main Stage af op zondagavond 25 juni. Na enkele monsterhits is de Leuvenaar uitgegroeid tot één van de meest populaire artiesten in Europa.

De eerste podiumplaats voor Genk On Stage is ingevuld. “We zijn heel blij dat we meteen met een klinkende naam als Milow kunnen uitpakken,” zegt schepen van evenementen Lotte Trippaers. “Na zijn optreden op ons festival in 2012 weten we dat hij garant staat voor een massale opkomst.” Die passage vijf jaar geleden ging inderdaad niet onopgemerkt voorbij. Het Genkse Stadsplein moest toen afgesloten worden door de grote publieksopkomst.

Milow vaart op zijn vijfde album ‘Modern Heart’ een nieuwe muzikale koers. Hij voegde elementen van alternatieve R&B en hiphopbeats toe aan zijn bekende akoestische nummers. Slechts vier maanden had hij nodig om meer dan 25 miljoen streams te vergaren voor de eerste hitsingle uit dat album, ‘Howling At The Moon’. Dat nummer, maar uiteraard ook zijn eerdere internationaal bekende singles ‘Ayo Technology’ en ‘You Don’t Know’ passeren de revue tijdens de show. Milow staat op zondagavond 25 juni als headliner op de Main Stage.

Genk on stage vindt dit jaar plaats op 23, 24 en 25 juni. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − vijf =