Les Ardentes pakt uit met komst van Kendrick Lamar

Voor deze feestelijke editie wilde het team van Les Ardentes een uitzonderlijke happening voor alle festivalgangers. Met de recent aangekondigde Kendrick Lamar is het zover; een artiest op het hoogtepunt van zijn carrière. “Hij is zonder twijfel de meest belangrijke artiest die Luik ooit heeft ontvangen”, aldus de organisatie.

Kendrick Lamar maakt deel uit van de artiesten die de hedendaagse muziek werkelijk aan het veranderen zijn. Na “Good Kid, M.A.A.D. City” en een reeks anthems als “Swimming Pool (Drank)”, “Bitch Don’t Kill My Vibe”, of nog “Backseat Freestyle”, staat de rapper uit Compton met “To Pimp a Butterfly” klaar om de US Hip-Hop te revolutioneren.

De opvolger van “i” (goed voor twee Grammys) en “The Blacker The Berry”, is een scherpe kroniek over het post-Ferguson Amerika. Een sterke kandidaat voor de titel “album van het jaar”.

Kendrick Lamar speelt op 9 juli exclusief voor Benelux op Les Ardentes.

Les Ardentes vindt plaats van 9 t/m 12 juli. Eerder bevestigden o.a. Iggy Pop, Oscar & The Wolf, The Charlatans, Black Rebel Motorcycle Club, Temples, A$AP Rocky, Bonobo, Charlie Winston, The Hives, dEUS, De La Soul & Big Band, Tom McRae, La Roux en Tiny Tempah reeds hun komst. Alle info via www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − zeventien =