Samenwerking Röyksopp en Robyn bereikt “The Inevitable End”

Nauwelijks zes maand na de EP Do It Again kondigt Röyksopp alweer een samenwerking aan met popprinses Robyn. Die samenwerking bereikt echter The Inevitable End op 24 november, want hierna wil het duo muzikaal andere wegen inslaan.

The Inevitable End wordt het vijfde volwaardige studioalbum van Röyksopp, en net als bij Do It Again werkten de Noren Torbjorn Brundtland en Svein Berge opnieuw samen met de Zweedse Robyn. Daarnaast werd er ook samen geschreven met singer-songwriter Susanne Sundford voor het nummer “Running to the Sea”.

De titel The Inevitable End verwijst niet naar een mogelijke split. Wel wil het duo een einde maken aan zijn huidige stijl. “We’re not going to stop making music, but the album format as such, this is the last thing from us”, dixit Svein.

Bij wijze van sneakpeak krijgen we “Skulls”, de albumopener, al te horen:

Tracklist:

 1. “Skulls”
 2. “Monument feat. Robyn”
 3. “Sordid Affair”
 4. “You Know I Have To Go”
 5. “Save Me”
 6. “I Had This Thing”
 7. “Rong”
 8. “Here She Comes Again”
 9. “Running To The Sea”
 10. “Compulsion”
 11. “Coup de Grace”
 12. “Thank You”

(ld)

Dog Triumph

http://theinevitableend.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + 15 =