Florent Pevee herdacht met plaat en concertavond

Op 29 november dit jaar zal het precies een jaar geleden zijn dat de 21-jarige Florent Pevee omkwam bij een tragisch ongeval. Zijn collega-muzikanten bij Kabul Golf Club en The Rott Childs hebben meer dan een gewoon en verdiend eerbetoon klaar.

Het wordt niet zomaar een herdenking dus. Omdat het zijn droom was om Le Bal Du Rat Mart, de enige EP van Kabul Golf Club, uit te brengen op vinyl en omdat tegendraadsheid altijd de norm is geweest bij de band, wilden de overblijvende leden van Kabul Golf Club en The Rott Childs en Hypertension Records er iets speciaals van maken. Er werd gekozen voor Ceci n’est pas un disque, een plaat met geherinterpreteerde nummers van Kabul Golf Club, nieuw artwork én een fotoboek. Zo legden The Sore Losers, Polaroid Fiction, The K., Little Trouble Kids, Raketkanon, Piquet, The Rott Childs en Rise And Fall hun interpretatie van een Kabul-song vast op tape.

Het unieke werkstuk wordt voorgesteld tijdens ‘Ceci n’est pas un concert’ op zaterdag 29 november in de Muziekodroom in Hasselt. Daar zullen Drums Are For Parades, The K., Little Trouble Kids, Piquet, Polaroid Fiction, Raketkanon en The Rott Childs samen met special guests voor het nodige lawaai zorgen. 100 vroege vogels kunnen hier al terecht. Meer info is te vinden op het Facebook-event.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − 10 =