Admiral Freebee, Gabriel Rios en meer voor Leffingeleuren

Met Admiral Freebee, Gabriël Rios en Intergalactic Lovers worden drie belangrijke Belgische namen aan de affiche van Leffingeleuren toegevoegd. Daarnaast heeft het festival nog 5 andere fijne namen toegevoegd aan de line-up.

The Opposites komen voor het eerst naar Leffinge. De voorbije jaren deed het Nederlandse hiphop duo het bijzonder goed en nu komen ze een feestje bouwen bij Leffingeleuren, als afsluiter op vrijdagavond in de tent. The Wytches en The John Steel Singers behoren tot een categorie bands waarvoor op Leffingeleuren altijd plaats gemaakt wordt; onbekend, vaak nog onbemind, maar zeer interessant, de potentiële ontdekkingen van het festival zeg maar.

De jonge debutanten van Geppetto & The Whales verdienden hun plek op de affiche dankzij hun mooie plaat ‘Head Of Woe’ die vol staat van de meerstemmige folksongs. Net als Hydrogen Sea overigens, die zopas een eerste wondermooie 10″ uitbrachten waarvan ‘Wear Out’ al meteen De Afrekening haalt.

Er volgen in de komende weken nog een 15-tal namen.

Leffingeleuren vindt dit jaar plaats van 19 t/m 21 september in Leffinge met o.a. Magnus, Tom McRae, Holy Wave, Trentemöller, Wovenhand en Woods. Alle info: www.leffingeleurenfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − 13 =