Ook Horace Andy op Cactusfestival

Zaterdag gaat in het Brugse Minnewater het Cactusfestival van start. Massive Attack belooft alvast mooi volk mee te brengen, want tussen de aangekondigde gastvocalisten staan onder meer Horace Andy en Martina Topley Bird. Massive Attack speelt op maandag 14 juli.

De toestand van Coely was even onzeker. Vorige week nog moest haar optreden op Rock Werchter geannuleerd worden door een operatie aan de blindedarm, waarvan ze nog niet voldoende hersteld was. Tegen Cactusfestival is ze weer helemaal haar enthousiaste zelf.

Cactusfestival pakt voor deze editie opnieuw uit met een aantal exclusieve concerten. Op zaterdag 12 juli speelt Selah Sue een exclusieve show voor Vlaanderen. Nog die dag Jamie Woon, M. Ward en Champs een exclusief optreden. Nog in het rijtje ‘exclusief’, maar dan op zondag 13 juli: The Afghan Whigs en Conor Oberst & Dawes.

Voor het overige heeft Cactusfestival opnieuw heel wat lekkers in petto met onder meer Arsenal, Admiral Freebee, The Notwist, Caribou, Mark Lanegan Band, Intergalactic Lovers, Mogwai, Banks en Austra.

Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf + veertien =