Europe, Starsailor en Sisters Of Mercy naar Rock Zottegem

Rock Zottegem maakt vandaag de langverwachte eerste namen bekend. Naast knallers als Europe, Starsailor en The Sisters Of Mercy heeft het festival nog heel wat ander lekkers in petto.

Ook Shantel & Bucovina Club Orkestar, Compact Disk Dummies, Daan, De Jeugd van Tegenwoordig, Raving George en TLP maken de Zottegemse podia onveilig. “Rock Zottegem is dit jaar aan zijn éénentwintigste editie toe en gaat door op vrijdag 11 en zaterdag 12 juli ‘14. Net als vorig jaar zal er naast het hoofdpodium ‘The Crazy Main’ ook een DJ-stage zijn waar festivalgangers hun beste dansmoves kunnen bovenhalen op de beats van bekende DJ’s”, zegt organisator Kurt De Loor.

De dagverdeling ziet er voorlopig als volgt uit:

Vrijdag 11 juli: Europe, The Sisters Of Mercy, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Raving George, TLP.

Zaterdag 12 juli: Starsailor, Daan, De Jeugd Van Tegenwoordig, Compact Disk Dummies.

Tickets zijn vanaf vrijdag vier april te verkrijgen via de officiële website van Rock Zottegem en in de FNAC-winkels. Vanaf volgende week vrijdag zijn kaarten ook te koop in de deelnemende Zottegemse cafés. Dagtickets kosten 39 euro, voor een combiticket tel je 70 euro neer (exclusief reservatiekosten). Ook drankbonnetjes kunnen online gekocht worden.

Info en tickets: www.rock-zottegem.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + 4 =