Jubileumeditie Boerenrock met The Levellers, Gorki en The Wolfbanes

Boerenrock viert deze zomer zijn 25ste verjaardag en heeft vanavond, naar aanleiding daarvan, zijn programma voorgesteld in Kortenaken. De affiche is grotendeels samengesteld met bands die in het verleden mee de identiteit van Boerenrock bepaald hebben. Zo verschijnen dit jaar onder meer The Levellers, Gorki, Guy Swinnen Band en The Wolfbanes op de Hagelandse planken.

Boerenrock gaat van start op vrijdag 22 augustus met het welgekende recept van StuBru’s “De Afrekening”.

Zaterdag 23 augustus bestaat het programma uit een tweeluik. Enerzijds is er dan B-Elektrik met platenridders Retro Bullys, Akyra, Partyshakerz, The Transfarmers (live), DJ F.R.A.N.K., Da Tweekaz, Gunther D, Yellow Claw en Mark with a K.

Anderzijds is er B-Rock, dat wordt ingevuld door openers Five Days, gevolgd door Belgian Asociality, The Kids, The Wolfbanes, Guy Swinnen Band, CPeX, Gorki, The Levellers, Les Truttes, Daylight Comes en Partyshakerz vs Mobius One & Skratsj.

Op zondag 24 augustus sluit het festival af met B-Family. Naast talrijke kinderanimatie (grime, springkastelen, …) zijn er dan optredens van Crazy Disco Show, Radio Guga, Clouseau en De Corsari’s.

Boerenrock vindt plaats op 22, 23 en 24 augustus in Kortenaken. Info en tickets: www.boerenrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 5 =