Ronquières Festival krijgt Dandy Warhols, Intergalactic Lovers en James Blunt

Op de site van Plan Incliné in Ronquières, op zo’n 40 km ten zuiden van Brussel, is Ronquières Festival dit jaar aan zijn derde editie toe. Vandaag bevestigen de organiatoren de komst van onder anderen The Dandy Warhols, Intergalactic Lovers en James Blunt.

Het Waalse festival heeft de voorbije twee jaren al mooie namen over de vloer gehad en doet daar deze zomer nog een fijn schepje bovenop. Voor vrijdag 2 augustus werd vandaag de komst van The Dandy Warhols, Julien Doré, Admiral Freebee, Robbing Millions en Yellowstraps bevestigd. James Blunt en Intergalactic Lovers zie je er aan het werk op zaterdag 3 augustus.

Eerder werd de komst van acts zoals Puggy, Hooverphonic, Woodkid en Ben L’Oncle Soul reeds bevestigd. Alle info: www.ronquieresfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien − vier =