Cactusfestival ziet affiche aandikken

Cactusfestival ziet vandaag zijn affiche aandikken dankzij de komst van onder meer Mogwai, Banks, The Notwist en Admiral Freebee.

Op maandag 14 juli sluit Cactusfestival in schoonheid af met een concert van het eerder aangekondigde Massive Attack. Op de spot daarvoor bevestigde ondertussen Mogwai (uk). De Schotse band geldt als één van de meest invloedrijke en gerespecteerde bands binnen het post-rockgenre. In het zog van hun nieuw album ‘Rave Tapes’ zorgden ze vorige maand nog voor 2 uitverkochte en gesmaakte concerten in de AB. Grote belofte Banks (us) en Austra (can) rollen vooraf elk op hun manier een intrigerend klanktapijt uit. Hiermee is het programma voor die maandagavond rond.

Voor zaterdag 12 juli vielen ondertussen de bevestiging binnen van Arsenal en Admiral Freebee, beide met een nieuw album onder de arm. Die dag geven ook The Notwist (d), de boegbeelden van de indietronica en meer, present. Het programma van die zaterdag wordt in de komende weken verder aangevuld.

Cactusfestival vindt plaats van 12 t/m 14 juli met o.a. Massive Attack, Mark Lanegan Band, Caribou, Conor Oberst & Dawes, Afghan Whigs en Intergalactic Lovers. Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + zes =