Les Ardentes feest met The Horrors, Selah Sue en Milky Chance

Het Luikse festival Les Ardentes heeft zonet een hele resem nieuwe namen vrijgegeven. Tussen 10 en 13 juli zakken onder meer Selah Sue, The Horrors, Milky Chance, Banks en Method Man & Redman af naar Parc Astrid aan de oevers van de Maas.

The Inspector Cluzo is toegevoegd aan de line-up voor donderdag 10 juli. Het gros van de nieuwe namen wordt geprogrammeerd op vrijdag 11 juli: Method Man & Redman, The Horrors, Danny Brown, Austra, Kid Ink en Claude Vonstroke. Op zaterdag 12 juli geven Timber Timbre, The Van Jets en Fanfarlo present. Het programma voor de slotdag van Les Ardentes op zondag 13 juli wordt aangevuld met Selah Sue, Banks, Aer en Milky Chance.

Les Ardentes vindt plaats tussen 10 en 13 juli langs de Maas in hartje Luik met o.a. Massive Attack, Mark Lanegan Band, Caribou, Daughter, Stromae, M.I.A., Valerie June en Au Revoir Simone. Alle info: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − twaalf =