Dour bevestigt Mogwai, The Notwist en Band Of Skulls

Wie dacht dat Dour Festival zijn laatste lichting namen al had uitgezucht, is eraan voor de moeite want daar is alweer een frisse lading van 22 namen. Onder meer Mogwai, The Notwist, Band of Skulls en East India Youth zijn vanochtend bevestigd voor deze 26ste editie.

Dour Festival voegt vanochtend deze namen toe aan zijn programma:

+ Dub Corner: O.B.F. Soundsystem feat. Soom T / Alix Perez (live), Atari Teenage Riot, Band Of Skulls, Chris Liebing, DJ Hype & Daddy Earl, East India Youth, Enei b2b Mefjus, Iration Steppas Soundsystem, Just Blaze, King Shiloh Soundsystem, Leaf House, Len Faki, Mark Ernestus presents Jeri-Jeri, Mogwai, N’To, Paula Temple, RL Grime, The Notwist, The Subs, The Upbeats, World’s Fair.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Info en alle bevestigde artiesten op een rijtje: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + 2 =