Back to Back to the Future

Enkele dagen geleden deed er een hoax de ronde van Facebook en aanverwanten: een gephotoshopte afbeelding probeerde ons wijs te maken dat 27 juni 2012 de dag was waar Marty en Doc Brown naartoe gingen in Back to the Future Part II. Doorwinterde fans zoals u en ik wisten natuurlijk beter. Ze gaan naar 21 oktober 2015, d’uh! Nog drie jaar tijd hebben ze, en dan willen we echt wel ons hoverboard, dammit!

De hele hype deed ons er niet-zo-opeens aan denken: we hebben die besproken op Enola. Alle drie. En het blijven drie van onze all-time favorites. Geen grote cinefiele kost, geen zwaarwichtig gedoe, maar wel puur amusement zoals wij dat graag zien: clever, grappig, en met een onschuldige, opgewonden eighties Spielberg-sfeer. Memo aan Robert Zemeckis: laat de motion capture gewoon voor wat het is en ga weer dit soort films maken!

Back to the Future

Back to the Future Part II

Back to the Future Part III

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + 10 =