Eindejaarslijstje 2011 van Philip Fonteyn

Het voorbije jaar sneuvelden weer ongetwijfeld veel records, maar alleszins te weinig magistraten. Er vielen bussels troost te sprokkelen bij de platen uit onderstaand lijstje, maar jammer genoeg viel er niet te ontsnappen aan Chris Martin en Birdy. 2012 brengt misschien soelaas, maar laten we toch maar erg voorzichtig blijven met dat soort wilde dromen.

  1. Ryan Adams :: The Ashes & Fire
  2. Joseph Arthur :: The Graduation Ceremony
  3. Buffalo Tom :: Skins
  4. Elbow :: Build A Rocket Boys!
  5. PJ Harvey :: The Let England Shake
  6. The Twilight Singers :: Dynamite Steps
  7. Smith & Burrows :: Funny Looking Angels
  8. The Decemberists :: The King Is Dead
  9. Josh T. Pearson :: Last Of The Country Gentlemen
  10. dEUS :: Keep You Close

Drie songs wriemelden zich langzaam maar vastberaden in het hoofd, om daar wekenlang serieuze verbouwing uit te voeren: “Lucky Now” (Ryan Adams), “Gypsy Faded” (Joseph Arthur) en “Down” (Buffalo Tom).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × een =