Eindejaarslijstje 2010 van Philip Fonteyn

We zijn geen grote fan geworden van het voorbije jaar, klikten maar bitter weinig op de ‘vind ik leuk’-knop, gooiden een hoop groepen uit de vriendenlijst en aanvaardden uiteindelijk maar tien verzoekjes.

Volgden wij dus met veel plezier, maar zonder twitterduim:

  1. The National :: High Violet
  2. Arcade Fire :: The Suburbs
  3. eels :: End Times
  4. Neil Young :: Le Noise
  5. Roky Erickson with Okkervil River :: True Love Cast Out All Evil
  6. Crowded House :: Intriguer
  7. Grinderman :: Grinderman 2
  8. Drive-By Truckers :: The Big To-Do
  9. Band Of Horses :: Infinite Arms
  10. Admiral Freebee :: The Honey & The Knife

Ook Damien Jurado (Saint Bartlett), The Drums (The Drums), The Hold Steady (Heaven Is Whenever), Midlake (The Courage Of Others), Brandon Flowers (Flamingo), John Hiatt (The Open Road), Johnny Cash (American VI: Ain’t No Grave), 65daysofstatic (We Were Exploding Away) en Elvis Costello (National Ransom) bezorgden ons dit jaar de nodige schouderklopjes, mokerslagen en kniestoten.

Absolute stinker van het jaar: Kings Of Leon (Come Around Sundown).

Puike concerten gezien van David Gray (AB), John Hiatt (PSK), Echo & The Bunnymen (Ethias Arena), Grinderman (AB) en Crowded House (Vorst Nationaal) in 2010. Gemiste concerten van het jaar: Suede (Koninklijk Circus) en The National (AB).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 4 =