Lucy Love @Cubic Clash :: 29 oktober 2011, De Warande (Turnhout)

Lucy Love @Cubic Clash, 29 oktober 2011, De Warande (Turnhout)

Vijf jaar lang hadden de Kempen met het Turnhoutse Cubic Clash hun eigen dancefestival. Met een spetterende editie werd zaterdagavond een punt gezet achter het verhaal. Onder andere deze Lucy Love was naast Simian Mobile Disco één van de headliners.

De kleine Deense bedankte voor die status met een opzwepende show die voornamelijk leunde op materiaal uit haar puike tweede plaat Kilo, die eerder dit jaar verscheen. elektroknallers als “Poison” en “Who You Are” zetten de toon, maar het was met “Monday”, met zijn opzwepende ravesynths, en het in Denemarken tot een superhit uitgegroeide epische “Thunder” dat de zaal helemaal op zijn kop werd gezet. Een nieuw nummer bleek echter een maar wat plat rommeltje, nog niet klaar om een waardige opvolger te zijn voor hitjes als “Daddy Was A DJ” of “NO V.I.P.”, die de rapster opdiepte uit debuut Superbillion.

En daarmee slaagde organisator Tune In – Turn Out in haar ambitie om op een hoogtepunt te stoppen. Toch betekent het einde van Cubic Clash niet dat ze de boeken toedoet. “Er staan nog enkele verrassende projecten in de steigers en ook uit de samenwerking met de Warande broeien nog enkele belovende ideeën”, klinkt het op de website van het evenement. De Kempen beloven dus niet snel opnieuw stil te worden.

(mvs)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + twintig =