Lucy Love :: 9 Bars

“I’m still me with all my scars / And I can still kill nine bars”. Lucy Love is terug, en ze heeft iets te melden. Een berichtje aan alle rappers van heel Denemarken? Goh, zie het maar breder. Rappend Europa mag inpakken. Dit is een terugkeer in full force.

Waar ze zeven jaar lang heeft gezeten moeten we ooit eens uit een Deens interview ontcijferen als google translate meewerkt, maar God, wat zijn we blij om onze favoriete Deense rapper opnieuw te horen. Twee zomers geleden waren er al wat losse singles die de popsfeer van laatste album Desperate Days Of Dynamite aanhielden, maar dat is ook alweer verleden tijd. Op “9 Bars” keert Lucy Love terug naar de rauwe grime van debuut Superbillion. Ondertussen volwassen eist La Love de troon opnieuw op, en dat doet ze in stijl. “I’ve gone from nobody knowing my name to that girls insane to people criticizing my fame / I’m Batman and I’m Bruce Wayne, Jekyll and Hyde and the Joker inflamed”. God én de Duivel, quoi, nogal een programma. Maar zo gaat dat als de kleine Deense op dreef is. Vaste producer Yo Akim haalt zijn donkerste beats en toetsen boven, houdt het kaal, en geeft het podium aan de koningin. “Do you remember me, you were a fan back then /  Do you remember me? I was so Grime back then”. De boodschap van ” 9 Bars” is duidelijk: dat is ze nog steeds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 4 =