Herbeleef Daan op cd en dvd

De beste van een reeks concerten voor een plaat die zelf al een best of was. Dat belooft Daan op Concert, een uitgave met cd en dvd van hun optreden in het Flagey-theater in Brussel. Simple is de plaat waarvan sprake, en ‘hun’ is, naast Daan zelf, drumster Isolde Lasoen en cellist Jean-François Assy.

‘Kroniek van een aangekondigde cd’ had evengoed de titel kunnen zijn. Want Simple werd van meet af aan aangestipt als Daans ideale tourplaat. Met behulp van Lasoen en Assy ontbeende hij het beste uit zijn gevarieerde repertoire, om het daarna met een klassieke toets en veel zorg voor arrangement terug aan te kleden. Voor het eerst in zijn carrière had Daan een identiteit die hij tot ver buiten België kon presenteren, en kon hij hits als Exes en Swedish Designer Drugs broederlijk naast mekaar plaatsen.

Hieronder vindt u de tracklistings voor zowel de dvd als de cd. Bij de dvd horen, zo gaat dat, ook enkele extra’s: een kleine documentaire van de Japanse concertreis van het trio, een gloednieuwe versie van Protocol en een inkijk in hun ritueel net voor elke show.

Dvd:

 1. Brenner
 2. Exes
 3. A Single Thing
 4. The Fool
 5. Woods
 6. Ashtray
 7. Wifebeater
 8. Neverland
 9. Housewife
 10. Bad Boy Bad Girl
 11. Simple
 12. Icon
 13. Victory
 14. Swedish Designer Drugs
 15. Drink & Drive
 16. Gabriel
 17. Protocol
 18. The Player

Cd:

 1. Brenner
 2. Exes
 3. A Single Thing
 4. The Fool
 5. Ashtray
 6. Neverland
 7. Housewife
 8. A Man Needs A Maid
 9. Bad Boy Bad Girl
 10. Simple
 11. Icon
 12. Victory
 13. Drink & Drive
 14. Gabriel
 15. Protocol
 16. The Player

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − dertien =