Eerste single Beady Eye is er

Beady Eye, de groep die Liam Gallagher oprichtte na de split bij Oasis, biedt haar fans een unieke kans aan. De eerste single van hun debuutalbum kan je sinds woensdag gratis downloaden op de site van de band.

De release van hun debuutalbum staat pas gepland voor volgend jaar, maar de band rond Liam Gallagher besloot om nu al de eerste single uit het album prijs te geven. Beady Eye trok de afgelopen maanden samen met producer Steve Lillywhite, die eerder samenwerkte met U2 en Dave Matthews Band, de studio’s in om nummers op te nemen. “Bring The Light” is daar het eerste resultaat van en moet voor de nodige gossip buzz zorgen. Eerder maakte de band ook haar nieuwe officiële website bekend met een korte videoteaser.

Beady Eye werd eind vorig jaar opgericht door Liam Gallagher na een ruzie met zijn broer Noel. De twee kregen het backstage op het Rock en Seine festival in Parijs met elkaar aan de stok waarbij Liam Noel’s gitaar aan diggelen sloeg. Het concert werd meteen afgelast. Niet veel later verklaarde Noel dat hij de groep zou verlaten. Daarop besloot Liam onder een andere naam verder te gaan met de groep. Met Oasis brachten de broers in totaal zeven studioalbums uit.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 1 =