ENOLA VI.BE: Chloe & The Lonesome Cowboy

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Chloe & The Lonesome Cowboy.

Bij Chloe & The Lonesome Cowboy heeft u niet veel verbeelding nodig: deze Brusselse indie poprock tandem creëert eigenhandig een goldie van een zwart-wit film in uw hoofd onder originele soundtracks met flarden Leonard Cohen en Joan As Police Woman. Wie deze goldie zelf ook eens wil afspelen: debuut EP Right At The Sun zag in november het levenslicht. Neem nu parel ‘Mary’ – een naakte tekst, een heerlijk volle en melodische sound en een portie rasechte ‘saudade’ gewikkeld in Chloé’s hartverscheurende stem – en het feit dat het duo de voorbije maanden zoveel aan beide kanten van de taalgrens ging flaneren dat zelfs de communautaire problemen ineens minder groot lijken. Een aanrader, zeg maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − 6 =