Right Now :: Nieuw album Garbage

Good things come to those who wait. Vijf jaar om precies te zijn. Shirley Manson komt haar belofte van enkele maanden geleden om een nieuwe Garbage-album uit te brengen na. Right Now ligt in 2011 in de rekken.

Enkele maanden geleden tilde de roodharige frontlady via Facebook voor haar fans het tipje van de sluier op. Haar plagerige hints (“Guess who I just spent a week in the studio with?”, waarna ze de namen van haar bandleden liet vallen) lieten niet veel aan de verbeelding over. Nu liet ze aan The Herals Scotland weten dat Right Now officieel het nieuwe Garbage-album voor 2011 wordt.

Voor de fans is het al wachten sinds Bleed Like Me in 2005. Pubers die toen luidkeels “Why do you love me” meeschreeuwden op Rock Werchter zijn nu helemaal groot. En daar heeft de rockband rekening mee gehouden. Duke Erikson zei in het eerste interview dat het nieuwe album op maat gemaakt zal zijn voor de mensen die vijf jaar geleden voor hen op de eerste rij stonden. Of ze die bewuste eersterijers ook herkennen tijdens de nieuwe toer, is afwachten tot 2011.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 19 =