Drummer Channel Zero met enkelband op Rock Werchter

Wanneer Channel Zero zaterdag de main stage op de festivalwei bestijgt, zal drummer Phil B niet alleen in het oog gehouden worden door de tienduizenden Werchterianen. Voor de eerste keer ooit zal een artiest met een enkelband op het Werchterpodium staan.

Ook op Graspop trad Phil B met een enkelband op, maar hij liet in HLN weten geen ordinaire moordenaar te zijn. “Ik ben een paar keer mijn rijbewijs kwijtgeraakt en ben enkele malen tegengehouden achter het stuur, zonder papieren dan”, aldus Phil in HLN.

Het is de tweede keer dat de mannen van Channel Zero afzakken naar het beste festival ter wereld. Dertien jaar geleden stonden ze er ook al. De reünie, die eerst tijdelijk leek, raast nu toch stevig door. Begin dit jaar verkochten ze de AB met gemak 6 maal uit, ondertussen kunnen we weer tickets kopen voor 14, 15 en 16 januari. Ook zijn ze volop aan nieuw materiaal aan het werken, materiaal dat “heviger dan ooit” wordt, waarbij meerdere internationale gasten hun opwachting zullen maken. Maar dat is pas voor januari, hopelijk dan zonder enkelband voor Phil B.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 3 =