Rock Werchter zo goed als uitverkocht

Het gaat snel met de ticketverkoop van Werchter. Nadat de organisatoren zo’n twee weken geleden al konden melden dat de tickets voor zaterdag de deur uit waren, is het nu de beurt aan de combi-tickets en de tickets voor zondag. Ook de tickets voor donderdag lijken uitverkocht. Wie zijn favorieten op vrijdag wil zien, kan wel nog gewoon een ticket kopen.

Wie nog een combi-ticket voor Werchter wil kopen, is er alweer aan voor de moeite. Ook de dagtickets voor zondag 4 juli zijn zo goed als uitverkocht. 2 weken geleden al gingen de laatste tickets voor zaterdag 2 juli de deur uit. Inmiddels heeft de organisatie ervoor gezorgd dat (te) late beslissers zich kunnen inschrijven op een wachtlijst voor donderdag en zaterdag. Misschien wel de laatste kans om nog aan een betaalbaar ticket te raken. Voor vrijdag zijn er nog wel gewoon tickets te koop.

Het festival vindt dit jaar plaats van donderdag 1 juli tot zondag 4 juli. Met Muse, Green Day, Editors, Rammstein, Pink , Pearl Jam en Arcade Fire heeft Werchter alvast de headliners op zak om er een stevige editie van te maken. Meer informatie over tickets en de verschillende wachtlijsten is te vinden op www.rockwerchter.be.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − 4 =