Nieuwe intriges rond Courtney Love

Problemen, intriges en geleuter aan honderd per uur. Sommige rocksterren zijn als pubers en ze leren het nooit (meer) af. Neem Courtney Love, de verlepte vamperigheid, welbekend van haar Hole en als weduwe van Kurt Cobain. La Love staat momenteel op het punt om die laatste z’n integrale catalogus van de hand te doen en daarmee is de droefnis niet ten eind.

Waarom ontsporen die celebs toch zo makkelijk? Is de druk op hun persoontje dan zo immens? Wie Courtney Love de laatste jaren een beetje volgde weet met zekerheid dat hij haar nooit zal vragen te komen babysitten. Toen ook de rechter daar zo over dacht, werd dochter Frances Bean bij haar weggehaald.

Maar intussen is Hole terug met een nieuwe plaat en zou je denken dat Courtney zich wel weer in haar sas voelt. Niet dus. Niet alleen wil ze de rechten op Kurt’s catalogus van de hand doen – “Hoezo voor het geld? Dit is een emotioneel moeilijke beslissing waarmee ik vooral mezelf hoop te bevrijden,” – ze verspreidt ook zelf verhaaltjes waarvan je je kan afvragen wie er nog iets aan heeft.

Nu, het moet gezegd, soms dragn ook haar vrienden verantwoordelijkheid. Neem Billy Corgan – nog zo’n verlepte vamp – die Courtney via Twitter beschuldigt enkele van zijn songs te hebben gepikt voor Nobody’s Daughter. Wat gekissebis en enkele sussende woordjes later weten we nog steeds even weinig over wat er nu precies gaande is.

Tegelijk stuurt Love het nieuws de wereld in dat ze het bed gedeeld heeft met Gavin “ben ik niet mooi met mijn zonnebank-look?” Rossdale, terwijl die op het moment van de feiten al een poosje getrouwd was met Gwen Stefani. En dat Gwen ervan wist. En dat Gwen nu nog niet heeft willen reageren. En dat het allemaal toch wel behoorlijk saai is, nee?

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://www.holerock.net/
http://www.holerock.net/

recent

Ilja Leonard Pfeijffer :: Alkibiades

Bekroond, gelauwerd, alom gelezen en geprezen: zonder overdrijven mogen...

¥$ :: Vultures 1

Doorheen zijn hele carrière zijn twee elementen altijd dominant...

Talk Show

27 maart 2024Botanique, Brussel

Eind jaren tachtig sloegen alle rockers plots aan het...

Arthur The King

Uitgerekend in de week dat Joe Camp – de...

Hors-saison

Met zijn sociaal bewogen films past Stéphane Brizé binnen...

verwant

Hole :: Live Through This (1994)

Wat doe je als je de zangeres van een...

Hole :: Nobody’s Daughter

En hier is er eentje waar we al lang...

Hole in Cirque Royale, album uit eind april

Trek uw mooiste babydoll aan, zet een trashy pruilmondje...

Hole is (een beetje) terug

Hole, de rockband rond Courtney Love komt in 2010...

Melissa Auf Der Maur slachtoffer Mexicaanse griep

Vanuit de ziekenboeg meldt oud Smashing Pumpkins/Hole bassiste Auf...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in