Hole is (een beetje) terug

Hole, de rockband rond Courtney Love komt in 2010 terug met een nieuw album, Nobody’s Daughter. Wat oorspronkelijk een soloalbum zou worden voor Love, betekent de heropstanding van de groep uit de jaren 90. Hole koppelt aan de release van Nobody’s Daughter alvast een paar Europese shows.

Hole is terug na 11 jaar afwezigheid! Nu ja, Courtney Love is terug met een band die de naam Hole draagt. In 2010 brengt het collectief Nobody’s Daughter uit. Dit album zou oorspronkelijk een solo project voor Love worden, maar in juni besliste ze al dat het een album voor Hole zou zijn. Klein probleempje, bassiste Melissa Auf der Maur en gitarist Eric Erlandson wilden niet meteen meewerken.

Waar een wil is, is echter een weg. Courtney laat zich voor de nieuwe “Hole” omringen door gitarist Micko Larkin, bassist Shawn Daily en Stu Fisher op de drums. De band heeft ondertussen ook een nieuwe Europese tour aangekondigd die op 17 februari Londen aandoet en op 19 februari Milaan. 2 dagen later komen ze wat dichter en concerteren Love en co in de Paradiso in Amsterdam.

Ondertussen zit het er bovenarms op tussen Love en Erlandson, die kritiek geeft op het gebruik van de naam Hole. Of het nu een succes wordt of een dikke flop, sappig nieuws is de terugkeer van Hole in ieder geval wel.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 3 =