Twitter een titelsuggestie voor M.I.A.’s nieuwe plaat

Maya Arulpragasam, gelukkig beter bekend onder haar artiestennaam M.I.A., is drukdoende met het werken aan een opvolger voor Kala uit 2007. Maar ú, ja ú, mag eveneens in actie schieten: voor de titel van M.I.A.’s nieuwe doet de Sri Lankaans Londense namelijk beroep op haar fans.

Iedereen kijkt wel een beetje uit naar de derde plaat van M.I.A.. Maya is er immers voor zowel de ruimdenkende hiphopliefhebbers als voor de dancefanaten. Of voor iedereen die zijn muziek graag cool en verrassend heeft, met daarbovenop nog een stevige scheut fun. En als haar muziek u niet ligt kan u zich ook nog aan haar bevallige snoetje vergapen.

Maar ter zake. Na debuutplaat Arular en opvolger Kala – respectievelijk opgedragen aan de papa en de mama – is M.I.A. via haar Twitteraccount op zoek naar een titel voor haar later dit jaar te verschijnen nieuwe. Aan wie ze die opdraagt is voorlopig niet duidelijk – misschien draagt ze ‘m wel aan niemand op! – al zal de hartslag van haar één jaar oude zoontje naar verluidt wel op de plaat te horen zijn. Een indicatie?

Voorts schijnt de nieuwe M.I.A. overigens behoorlijk anders te zullen klinken dan zijn voorgangers. Maya – of zullen we haar ter verandering nog eens bij haar familienaam noemen? – zit in de studio met dubstep-producer Rusko en die krijgt niet meer gezegd dan dat de plaat vol met crazy stuff zal staan en dat er zelfs gezongen ballads over, godbetert, de liefde op te horen zullen zijn.

Eerste single “Born Free” kan u trouwens al beluisteren op M.I.A.’s website. Daarvoor klikt u hier.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 2 =