Melissa Auf Der Maur slachtoffer Mexicaanse griep

Vanuit de ziekenboeg meldt oud Smashing Pumpkins/Hole bassiste Auf Der Maur dat ze geveld is door volksvijand nummer 1, jawel de Mexicaanse Griep – officieel het H1N1 virus -. Daarmee is ze niet de eerste muzikant die in quarantaine zit, nee … Jens Lekman ging haar al voor.

Auf Der Maur schrijft op haar weblog dat ze al een maand aan het kwakkelen was met haar gezondheid. Een zere keel, snotteren en een lichte verhoging. De welbekende normale griepverschijnselen dus, althans dat dacht de dokter in eerste instantie, maar uiteindelijk bleek het bij terugkomst van een Mastodon concert uit Londen dan toch de Mexicaanse griep te zijn. En dus heeft de Canadese rockchick een Swine Flu survival kit samengesteld die U hier vindt – mocht het in de toekomst nodig zijn, misschien geen verkeerd idee om al te bedenken welke muziek U kunt verdragen tijdens ziekte -. Inmiddels is ze aan de beterende hand en kan Melissa Auf Der Maur zich weer richten op haar nieuwe project Out Of Our Minds, een multimedia concept album dat een cd, stripverhaal en fantasie film zal bevatten en in augustus eindelijk op de wereld zal worden losgelaten.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + 18 =