Openluchtconcert Leonard Cohen in Gent

Vrijdag 20 augustus geeft Leonard Cohen een openluchtconcert op het Sint-Pietersplein in Gent. Het zal zijn enige concert in de Benelux worden.

Wie er vorig jaar in het Sportpaleis niet bij kon zijn hoeft niet langer te treuren. Deze zomer doet de oude vos met gouden stem zijn kunstjes nog eens over. Ditmaal in het prachtige decor van het Genste Sint-Pietersplein.

Leonard Cohen steekt zijn voorliefde voor historische locaties niet bepaald onder stoelen of banken. Zo speelde hij de afgelopen jaren ook al in Venetië op het San Marco-plein, het IMMA/Royal Hospital Kilmainham in Dublin en op Piazza Napoleone in Lucca. Gent wordt nu dus de vierde stad in deze lijst openluchtconcerten.

Voor een zittend publiek zal Cohen een ruime selectie uit zijn oeuvre brengen. De voorverkoop start op donderdag 29 april om negen uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij de winkelketens Fnac en Mediamarkt, maar ook via sherpa.be. De prijzen variëren van 59 tot 96 euro. Voor verdere informatie wijzen we u graag verder naar www.leonardcoheningent.be/nl.

.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 + 14 =