UPDATE :: Controversiële clip Erykah Badu krijgt staartje

Het kon niet uitblijven. De ophefmakende Erykah Baduclip die eerder deze week in omloop kwam en waarin de zangeres zich naakt laat neerknallen op de plaats waar John F. Kennedy in 1963 werd vermoord, krijgt nu een staartje.

In de clip ontdoet Badu zich één na één van al haar kleren tot ze volledig naakt door een kogel in haar hoofd geraakt wordt. Nogal wat omstaanders zien er in de video, die in één take werd opgenomen, behoorlijk onthutst uit en één van die mensen heeft nu een klacht ingediend bij de politie van Dallas.

Omdat naaktlopen op openbare plaatsten nu eenmaal niet mag, en dan zeker niet op de plaats waar ooit een president werd omgelegd. En omdat er ook een aantal kinderen toekeken toen een naakte Badu voorbijschreed.

Badu, een fervent twitteraarster, twittert inmiddels vlijtig verder, zich vrolijk makend over de hele hetze die zich rond de clip ontwikkelt. “They are not angry we are nude. It angers them that we are awake,” schrijft ze ondermeer. De boete van $500 is voor Badu dan ook slechts een formaliteit.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − tien =