Verzamelalbum voor Oasis

Na de definitieve split vorig jaar slaan de broertjes Gallagher nog één maal de handen in elkaar om een ultieme verzamelaar uit te brengen. Time Flies, zo zal de laatste stuiptrekking van Oasis gaan heten.

Op enkele albums en concerten na beperkte de productiviteit van Liam en Noel Gallagher zich de voorbije jaren voornamelijk tot driftige scheldtirades aan elkaars adres. Na de zoveelste ruzie sloeg Noel broerliefs gitaar aan diggelen en verliet stampvoetend de band. Verdere samenwerking, zo vertelde hij toen, is in de toekomst helemaal uit den boze.

Dat het kan keren hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. Niet dat de opvliegende broertjes van plan zijn om Oasis nieuw leven in te blazen, verre van. Beide Gallaghers timmeren momenteel immers afzonderlijk aan een eigen solocarrière. Wel is het zo dat het Manchesterse rockduo plannen smeedt om nog dit jaar een verzamelalbum op ons los te laten. Time Flies staat gepland voor de veertiende juni en biedt een weloverwogen samenvatting van 15 jaar Oasis.

De tracklist van Time Flies vindt u hieronder:

 1. Supersonic
 2. Roll With It
 3. Live Forever
 4. Wonderwall
 5. Stop Crying Your Heart Out
 6. Cigarettes & Alcohol
 7. Songbird
 8. Don’t Look Back In Anger
 9. The Hindu Times
 10. Stand By Me
 11. Lord Don’t Slow Me Down
 12. Shakermaker
 13. All Around The World
 14. Some Might Say
 15. The Importance Of Being Idle
 16. D’You Know What I Mean?
 17. Lyla
 18. Let There Be Love
 19. Go Let It Out
 20. Who Feels Love?
 21. Little By Little
 22. The Shock Of The Lightning
 23. She Is Love
 24. Whatever
 25. I’m Outta Time
 26. Falling Down

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − 8 =