Nog meer bands bevestigen voor Les Ardentes en Dour Festival

De afgelopen dagen gaven heel wat festivals nieuwe namen prijs. Dour Festival En Les Ardentes volgen dat voorbeeld en geven ook hun affiche verder vorm. Jamie Liddell en Etienne De Crécy springen het meest in het oog.

Les Ardentes is nog maar aan haar vijfde editie toe, maar wil al meteen hoge toppen scheren. Met niemand minder dan Jamie Liddell voegt het de zoveelste ronkende naam aan haar affiche toe. Wie hem aan het werk wil zien zakt donderdag 8 april naar Luik af. Verder kun je er van 8 t/m 11 juli ook nog Crystal Castles, Nada Surf, Sharon Jones & The Dap Kings, Busy P, Midnight Juggernauts, Here We Go Magic, Sarah Blasko, Villa en Fenech Soler gaan bewonderen. Babyshambles, Andy C, Missy Elliott, Morcheeba, N.E.R.D., Pavement en The Black Box Revelation, … bevestigden al eerder hun komst.

Naast Les Ardentes kwam ook Dour Festival vandaag weer met enkele nieuwe bevestigingen op de proppen. Het alternatieve muziekfestival liet weten dat we er deze zomer naast Ghinzu en The Raveonettes onder andere ook Etienne De Crécy, Fun Lovin’ Criminals, Todd, The Maccabees, Chrome Hoof, Black Mountain, Shining en Torche aan het werk zullen kunnen zien.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de website van respectievelijk Les Ardentes en
Dour Festival.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + drie =