Lil Wayne schrijft gevangenisblog

Lil Wayne, die vorige maand voor een jaar de gevangenis inging vanwege wapenbezit, heeft een ‘gevangenisblog’ gelanceerd. Daarmee wil hij het contact met zijn fans onderhouden. In een mission statement geeft de rapper alvast het volgende mee: “They can lock me up, but my spirit and my love can never be confined to prison walls.”

Het levensverhaal van Lil Wayne is een film waardig. Opgegroeid in een gezin dat men bezwaarlijk stabiel zou kunnen noemen, ging Wayne al op jonge leeftijd een eerste keer uit de bocht. Op zijn dertiende schoot Wayne – echte naam: Dwayne Carter – zichzelf per ongeluk met een pistool in de borst. Hij kon gered worden, maar hield er wel een gigantisch litteken aan over. Nog in diezelfde periode werd Carter van school getrapt en op zijn vijftiende werd hij voor het eerst vader.

Dat alles weerhield hem er echter niet van om als opkomend raptalent bijzonder in het oog te springen. Hij kreeg al op jonge leeftijd een platencontarct onder de neus geschoven en gold jarenlang als een undergroundfenomeen tot hij in 2008 met Tha Carter III definitief doorbraak bij het grote publiek.

Problemen met drugs en wapens bleven Carter echter achtervolgen en nog een plaat en drie kinderen, met drie verschillende vrouwen, later moet hij nu dus een jaartje brommen voor al dat wangedrag. Middels zijn blog hoopt Lil Wayne nu al zijn problemen van zich af te schrijven. Om mee te lezen en Wayne een hart onder de kogelvrije vest te steken klikt u hier

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + 3 =