Kraak een fles op de nieuwe Bonnie ‘Prince’ Billy

De kans dat u er bij deze al te laat voor bent is reëel, maar het nieuws op zich kunnen we u onmogelijk onthouden. De eerste 150 exemplaren van Bonnie ‘Prince’ Billy’s nieuwe plaat (samen met The Cairo Gang) zullen vergezeld gaan met een wel erg speciaal gadget: een kurkentrekker met de afbeelding van ‘s mans gelaat.

Wat moet een mens nog ondernemen om zijn plaat op een originele manier te promoten, zal Will Oldham gedacht hebben. En inderdaad, aan kurkentrekkers had wellicht niemand zich verwacht. Het zal echter een hebbedingetje voor de hardcore-fans worden, want er worden er maar 150 van in omloop gebracht. Wil u toch nog zelf uw kans wagen, surf dan supersnel naar de website van Oldham’s platenlabel Domino.

Dat de kurkentrekkers een felbegeerd collector’s item zullen worden staat hoe dan ook vast. Elk exemplaar is immers uniek want handgemaakt en dus nooit helemaal hetzelfde. De gelukkige snelle surfers zullen samen met hun kurkentrekker een code vinden om de nieuwe plaat, getiteld The Wonder Show Of The World, digitaal te downloaden. Op 29 maart komt de fysieke release vervolgens in de winkel te ligggen, waarop u dan alsnog een flesje kan kraken.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × vijf =