Nieuwe song van Metric te horen in tienerfilm

Metricfans kunnen zich nog geen jaar na doorbraakplaat Fantasies op nieuw werk van de band verkneukelen. Nee, nog geen nieuwe plaat, wel twee nummers uit de opnames van Fantasies die de plaat niet gehaald hebben, maar nu op Facebook te beluisteren zijn.

Eén van die twee songs is “Black Sheep”, een nummer dat ook al geregeld in de setlist van de band opdook. En die song staat niet zomaar op Facebook, ze zal ook te horen zijn in Scott Pilgrim vs. The World, de nieuwe film van Edgar Wright, waarvoor Radioheadproducer Nigel Godrich de soundtrack samenstelde.

Naast Metric zullen ook Beck, Broken Social Scene, Spoon en Be Your Own Pet in Scott Pilgrim vs. The World te horen zijn. De film is een herwerking van een graphic novel van Bryan Lee O’Malley en vertelt het verhaal van Scott Pilgrim die het hart van zijn nieuwe liefje moet veroveren door haar zeven ex-vriendjes te “verslaan”.

Naast “Black Sheep” is ook het akoestische “The Gates” op Metric’s Facebookpagina te beluisteren. Om dat te doen moet u wel eerst fan worden en dat u hier.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =