Wayne Coyne wil Justin Timberlake in nieuwe film

Sommige mensen zullen Wayne Coyne een “bezige bij” noemen, wij noemen hem gewoon één van de coolste mensen in de muziekbusiness. Enkele maanden na de release van het geweldige Embryonic plant de Flaming Lipszanger nu een nieuwe film, een opvolger voor het geflipte Christmas On Mars uit 2008.

Wayne Coyne leeft met de snelheid van een Thalys. De man zit geen minuut stil en lijkt het maximum uit zijn tijd op aarde te willlen halen. Of zijn tijd op Mars, het is maar hoe u het bekijkt. Christmas On Mars was een groots opgevatte cocktail van science fiction en kinderlijk enthousiasme, zoals we die ook van zijn muziek kennen. Voor zijn nieuwe film, waarover nog niet veel bekend is, lijkt Coyne het echter wat kleinschaliger te willen aanpakken. Opdat hij niet opnieuw vijf jaar de gekste decors zou moeten ontwerpen, zo zegt hij aan het Amerikaanse Billboard magazine.

Het decor verandert dus, maar de acteurs blijven dezelfden. Het gaat ‘m Coyne nog steeds in de eerste plaats om de fun, of wat had u gedacht, en dus mogen zijn mede-Lips ook in dit project opdraven. Maar daarnaast hoopt Oklahoma’s finest ook op enkele “celebrities to show up and have fun with us for a couple of nights.” Eén van die celebs zou Justin Timberlake moeten worden, als het aan Coyne ligt. Maar om die te strikken zit hij nog maar in “the process of begging”.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × een =