Rock Werchter lost nieuwe namen

Vorig weekend waren er al de geruchten over nieuwe namen die op de wei in Rotselaar zouden staan tijdens Rock Werchter, nu zijn er eindelijk nieuwe namen bevestigd door de organisatie. Niet de minste ook, want onder andere Editors, Phoenix, Alice in Chains, The Black Box Revelation, Wolfmother, The XX en Delphic zijn toegevoegd aan de affiche.

Wie het faux lijstje van een week geleden bekijkt ziet wel dat die namen daar ook al circuleerden, dus die twintig nieuwe namen komen ook weer niet uit de lucht vallen. Volgens de organisatie van Rock Werchter wordt het hard genieten en wij kunnen ons daar redelijk in vinden. De bands die hun rider eens goed kunnen gaan vullen zijn: Delphic, The Gaslight Anthem, Editors, Them Crooked Vultures, 30 Seconds To Mars, The Ting Tings, Phoenix, Skunk Anansie, Alice in Chains, The Black Box Revelation, Wolfmother, The XX, LCD Soundsystem, Crookers, Bloody Beetroots Deathcrew 77, Booka Shade, Empire Of The Sun, Rise Against, The Temper Trap en – waren die niet in retraite? – Kyteman’s Hiphop Orchestra.

We zijn nog niet van de Schuer af, binnenkort volgen er meer namen. De eerste rits bevestigingen wisselden zich in een snel tempo af. Wie weet wat we deze week nog te horen krijgen …

De kaartverkoop gaat overigens ook rap, meer dan 60.000 tickets zijn al over de virtuele toonbank gevlogen. Het wordt dus langzaam tijd om te beslissen of de Werchter weide dit jaar de moeite waard is om naar af te zakken.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + een =