Creature With The Atom Brain zijn support van Alice in Chains in Amerika

Vandaag komt het album Transylvania van Antwerpenaren Creature With The Atom Brain uit aan de andere kant van de Atlantische Oceaan en staan de heren voor het eerst als support act voor het herrezen Alice In Chains op het Noord-Amerikaanse podium.

Waren ze afgelopen tijd nog het voorprogramma van The Dead Weather in Europa, nu staat er een drie weken durende tour met grunge oudheden – plus een nieuwe zanger William DuVall en dito album – Alice In Chains voor de deur. Mocht U toevallig een Amerikaanse trip geboekt hebben de komende weken dan kunt U nog naar Salem, Los Angeles, Phoenix en Denver om Aldo Struyf, Dave Schroyen, Jan Wygers en Michiel van Cleuvenbergen aan het werk te zien, de rest van de tour is uitverkocht. Al ligt dat hoogstwaarschijnlijk aan de hoofdact.

18 maart staat de band overigens ook op het showcasefestival SXSW in Austin, Texas. Maar niet getreurd, ze zijn niet verloren voor ons land, 1 mei staan ze gewoon in de Handelsbeurs in Gent. Vanavond is het echter in Vancouver – ook bekend als het sportwalhalla van de komende weken – te doen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × vier =