Pavement komt met Greatest Hits

Pavement komt terug en dat zal geweten zijn! De band zal zijn grootste hits bundelen op het best of album Quarantine The Past. Op 18 mei houden de heren met hun reünie-tour halt in Brussel.

In september konden we al melden dat Pavement officieel terugkomt en nu hebben we nog meer goed nieuws. Op 8 maart komt de band met een best of-album met de titel Quarantine The Past: The Best Of Pavement. Op het album zullen 23 volledig geremasterde oudere nummers terug te vinden zijn. Hoe de tracklisting er precies zal uitzien is nog een goed bewaard geheim. Het zal nummers bevatten vanaf de eerste vinylplaten van Pavement tot 1999, maar het zal meer zijn dan een opsomming van de hits.

Aan de release van Quarantine The Past knopen Stephen Malkmus en co ook een heuse reünie-tour, waarmee ze op 18 mei alvast in een uitverkochte Ancienne Belgique staan. In juli staat Pavement ook al geprogrammeerd voor het Roskilde festival, dus een optreden op Rock Werchter is niet ondenkbaar.

Voor de echte fans houdt de band een heuse Guess The Track Listing wedstrijd. Degene die het best kan raden welke nummers er buiten “Gold Soundz” op Quarantine The Past zullen staan, maakt kans op een duo-ticket voor het optreden op het Central Park Summerstage in New York in september (+ vluchten en logies). Meer info is te vinden op de site van Matador Records.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf + 3 =