The Scene keert terug

{image}Twee jaar na de onverwachte comeback met het reprise-album 2007 is er dan een echte nieuwe plaat van The Scene. Liefde op doorreis belooft een “ouderwetse Scene in de goede zin van het woord”. Op 23 oktober ligt de plaat in de winkel.

Het was onverwacht dat The Scene in 2007 plots opnieuw op de planken stond, en dat werd gevierd met <2007>, een plaat vol remakes van de oude klassiekers, en “maar” twee nieuwe nummers. Het mocht wel een beetje meer zijn, zeker na de imponerende concerten in onder andere de AB en Paradiso. Twee jaar later is er nu Liefde op doorreis, de eerste echt nieuwe Sceneplaat in elf jaar.

De promobuzz vooraf belooft business as usual, “een ouderwetse Scène in de goede zin van het woord, een plaat die zowel met beide benen in 2009 staat maar toch ook weer even vertrouwd voelt als altijd, en de band klinkt energieker dan ooit.” De tracklist belooft met korte titels als “Geluk”, “Leef” of “Vrouw” dat Thé Lau ook tekstueel op koers blijft. Bijzonder is ook bonustrack “Sterven op de planken”, een Clouseaucover die de band eerder al opnam voor het tribute-album Braveau Clouseau.

Voor 2010 staat een uitgebreide tour gepland in Nederland en Vlaanderen.

{image}Tracklist:

 • Mijn Land
 • Geluk
 • Nachttrein
 • Vrouw
 • Breek de Ban
 • Atlanta
 • Vier Seizoenen
 • Paradijs
 • Straat
 • Leef
 • Kind van de Maan
 • Tijd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − vijf =