Met Ballroomquartet in de studio bij Blixa Bargeld :: Deel 8

“Als we eens met een producer werken, dan moet het een grote naam zijn”, spraken de jongens van Ballroomquartet af. En zo geschiedde. Blixa Bargeld hapte toe, en daar zitten ze dan: in de studio met een levende legende. Op nieuws.goddeau.com brengt violist Andries Boone vanaf nu verslag uit van het mixingproces.

Deel 8: Back in Berlin

Gisterenavond aangekomen met het vliegtuig op Berlin Schönefield om Boris Wilsdorf te vervoegen bij de mix van onze plaat. Boris is al drie dagen alleen aan het mixen en kan wat feedback gebruiken. Omdat hij net als ik en Hannes (zijn assistent) wat ziek is, is hij gisteren iets vroeger moeten stoppen zodat we enkel deze morgen elkaar in de studio konden treffen.

Mijn vriendin vergezeld me ook de komende twee dagen hier om me wat te controleren en naast de muur en Checkpoint Charlies ook de plaatselijke Esprit-shops van Berlijn te bezoeken. Ik had dus gisterenavond tijd genoeg om haar een deel van Berlijn Zentrum te laten zien en de U-Bahnen te laten ontdekken. Omdat iedereen in de studio dus ziek is, zitten we wat achter op het schema en moeten we de komende dagen serieus een tandje bijsteken, maar aangezien Blixa hemzelve vandaag ook zal komen, zal er ongetwijfeld opnieuw voldoende energie zijn om meedere tandjes bij te steken.

Toeval wil ook dat Sarah Bettens en haar crew donderdag en vrijdag in Berlijn zullen zijn zodat ik met Ditten, haar vaste mixer en mijn goede vriend al heb afgesproken om een whiskey te gaan drinken op Alexanderplatz. Vervelen zullen we ons dus niet hier, al is het maar omdat we onze eigen promo-machine wat in beweging moeten brengen aangezien binnen een maand en een half de cd al in de rekken moet liggen. Veel teksten en mails te schrijven dus terwijl Boris de juiste basfrequenties
detecteert…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + dertien =