Styrofoams nieuwe album ingeblikt in Hollywood

Onderbrak hij in mei nog gerust zijn opnames voor het ATP Festival in Minehead, UK. Nu worden er toch koppen met spijkers geslagen om het nieuwe Styrofoam album af te krijgen. Afgelopen week rondde Arne van Petegem een gedeelte van de opnames af in Wax Ltd’s studio in Hollywood – befaamd door andere illustere artiesten die hem voorgingen in de toen nog TTG Studios zoals The Doors, The Velvet Underground, Jimi Hendrix en Tim Buckley -.

Door de wondere wereld van Twitter weten we inmiddels ook dat het artwork voor de plaat gedaan wordt door Eva Mouton, er een ontmoeting in LA was met Steve Perry van Journey, dat er kabassa en koebellen te horen zullen zijn, één nummer vooralsnog “Looking Glass Two Zero” als songtitel heeft en dat Arne zijn koffer kwijt was op LAX maar deze miraculeus terug kreeg van een shady Rus.

De laatste nummers zullen de komende maanden gewoon thuis in Antwerpen op band worden gezet en het nieuwe Styrofoam album, nummer zes alweer, zal ergens in het voorjaar van 2010 uitkomen. Hoe het U vergaat weten we niet, maar wij zijn alvast razend benieuwd naar het nieuwe werk …

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − tien =