Goldfrapp verantwoordelijk voor soundtrack bij John Lennon film

Zo is te lezen op Goldfrapp’s website. Zangeres Alison schrijft dat ze het een ‘amazing opportunity’ vindt dat ze door regisseuse Sam Taylor-Wood goed genoeg bevonden werden om de muziek te schrijven bij Nowhere Boy.

De film die gebaseerd is op het boek Imagine This: Growing Up With My Brother John Lennon geschreven door zijn halfzus Julia Baird zal eind oktober zijn première beleven tijdens het London Film Festival. Acteur Aaron Johnson zal de jonge John Lennon vertolken die op zoek gaat naar zijn moeder. Kristin Scott Thomas zal de rol van Mimi Smith, de tante en voogd van John Lennon spelen. Het scenario werd overigens geschreven door Matt Greenhalgh, die ook verantwoordelijk was voor Control, de biopic over Ian Curtis.

De score voor Nowhere Boy inclusief strijkers wordt binnenkort opgenomen in Abbey Road Studios. En als er toch één soundtrack het verdient om daar opgenomen te worden dan is het wel de soundtrack van een film over het leven van de man die samen met de rest van The Beatles de Abbey Road Studios onsterfelijk maakte.

Wanneer en of de film ook in Belgische bioscopen gaat draaien is nog niet duidelijk, maar dat zal in ieder geval niet vóór april 2010 zijn.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × drie =