gratis Coldplay-cd voor concertgangers

Dat de bandleden van Coldplay vriendelijke jongens zijn weten we al langer. Een imago dat ze alle eer aan doen met de nieuwe verrassing die ze voor hun fans in petto hebben: iedereen die een Coldplay-concert bijwoont krijgt binnenkort immers een gratis schijfje met live-opnames mee naar huis.

Het cdtje werd LeftRightLeftRightLeft gedoopt en bevat negen liedjes die werden opgenomen tijdens het vorige deel van de Viva La Vida Tour. Naast nummers van hun laatste worp Viva la Vida or Death and All His Friends bevat het album ook enkele oude krakers zoals “Fix You” en zelfs “Clocks”. Chris Martin en zijn metgezellen willen met het cadeautje hun fans bedanken: "Playing live is what we love. This album is a thank you to our fans – the people who give us a reason to do it and make it happen." Het artwork van het schijfje doet denken aan de befaamde rorschachtest, beter bekend als de vlekkentest.

Iedereen die dit jaar een show bijwoont krijgt het schijfje mee, maar Werchtergangers zullen echter met lege handen naar huis terugkeren. Op de festivaloptredens worden er immers, om begrijpelijke redenen, geen schijfjes uitgedeeld. Coldplay wist aan dit euvel echter een digitale mouw te passen door de opnames ook tijdelijk als gratis download aan te bieden op hun website.

Tracklist LeftRightLeftRightLeft:

  1. Glass of Water
  2. 42
  3. Clocks
  4. Strawberry Swing
  5. The Hardest Part/Postcards From Far Away
  6. Viva La Vida
  7. Death Will Never Conquer
  8. Fix You
  9. Death And All His Friends

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + zestien =