Gratis Sigur Ros bij de krant

Helaas gaat het niet om een Belgische krant. Die kiezen eerder voor cd’s waar niemand naar luistert of boeken die niemand leest. Het is de Britse krant The Independent, die eerder al gratis cd’s uitdeelde van Prince en Ray Davies, die op 31 januari een cd van Sigur Ros aan haar lezers zal schenken. Het album heet We Play Endlessly.

 

De hardcore fans moeten zich evenwel geen zorgen maken: het is geen nieuw album. De negen nummers stonden allemaal eerder op regulier uitgebrachte albums. Het gaat om drie nummers van Með suð í eyrum við spilum endalaust enTakk, twee van Hvarf/Heim en één van de EP Ba Ba Ti Ki Di Do.

Sigur Ros maakte ook bekend dat er weer een nieuwe live-DVD in aantocht is. Het is deze keer geen IJsland, Vakantieland zoals Heima, maar een registratie van een concert in Alexandra Palace te Londen, opgenomen in november 2008. De man achter de camera is Vincent Morriset, die u ook kent van de videoclip Neon Bible van Arcade Fire.

Traklist We Play Endlessly

1. Hoppípolla
2. Inní mér syngur vitleysingur
3. Saeglópur
4. Gobbledigook
5. Í Gær
6. Fljótavík
7. Hafsól
8. Heysátan
9. Ti Ki

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × vier =